Zoutelandse Dag met Folklore

 Zoutelandse Dag met Folklore

Donderdag 8 augustus 2024 wordt het centrum van Zoutelande weer omgetoverd tot een omgeving die bruist van activiteiten voor jong en oud. Vanaf 12.00 uur kunnen bezoekers van de Langstraat en het Willibrordusplein weer genieten van demonstraties van oude ambachten, entertainment en muziek maar ook van het bier dat ter plaatse wordt gebrouwen of het beslaan van één of meerdere paarden.

De activiteiten voor de kinderen zijn geconcentreerd rondom de prachtige Catharinakerk. Aan het begin van de avond zorgt Shantykoor de IJsselmannen in voornoemde kerk voor een fantastische afsluiting van deze Zoutelandse Dag met Folklore. 

Traditioneel zorgen de Zandruiters weer voor het nodige spektakel door in boerenkostuum te strijden om de nodige bekers en pollepels voor de beste ringrijders van deze dag. Een spektakel dat u niet mag missen.

Wilt u de omgeving van Zoutelande bekijken vanuit de lucht? Vanaf 12.00 tot 18.00 uur biedt Prince Helikopters de mogelijkheid om vanaf het sportveld aan de Westkapelseweg een rondvlucht te maken.