Bungalowverhuur De Golfbreker

ADRES & CONTACT


Adres

Noordendolfer 2B, 4374 EJ Zoutelande

GPS

51.4983908, 3.4966903

Telefoon


OPENINGSTIJDEN

Op vakantie in het gezellige Zoutelande, wie wil dat niet? Bungalowverhuur “De Golfbreker” is één van de eigenaren van Vakantiecentrum  Zee, Bos en Duin. Een kleinschalig vakantiepark waarop 60 bungalows staan.

Het park is bij uitstek geschikt voor vakanties met kinderen, familie of vrienden.

Door de ligging aan de voet van de duinen bevindt u zich binnen enkele minuten op het prachtige strand waar u heerlijk kunt gaan genieten van zon en zee. Wist u dat er hier aan de kust gemiddeld 150 uur meer zon schijnt dan de rest van Nederland?

Ook voor wandelaars en fietsers heeft Zoutelande wat te bieden. De duinpaden door de hoge duinen leveren  u een prachtig uitzicht op over de monding van de Westerschelde met passerende schepen.
Vanaf het vakantiecentrum lopen adembenemende fietsroutes door Zeeland. U fietst makkelijk naar Vlissingen of Middelburg. Onderweg kijkt u uw ogen uit naar het mooie, afwisselende landschap en authentieke dorpjes.

Aan het eind van de middag verzamelt men zich in het centrum van Zoutelande waar u de dag kan afronden op één van de gezellige terrasjes of smaakvolle restaurants. Kortom, Zoutelande heeft u wat te bieden!

  • Gratis WIFI in onze huizen!

U heeft plannen voor een vakantie? In overleg met ons, is uw hond van harte welkom!
Wij gaan er van uit dat u, uw trouwe viervoeter mee op pad neemt en niet alleen laat in de Bungalow.
In de Bungalows type 1, Type 2 en Type 3 is een hond toegestaan.
In de Bungalows type 1A en type 1AC twee honden.

LOCATIE OP PLATTEGROND

NIEUWE ZOEKOPDRACHT