Beach Hotel | Kloeg Collection

ADRES & CONTACT


Adres

Duinweg 97, 4374 EC Zoutelande

GPS

51.4980687, 3.4967484

Telefoon


OPENINGSTIJDEN

Het Beach Hotel ligt direct aan de duinen en binnen een straal van 200 meter bevindt u zich op het strand van Zoutelande. De 4-sterren accommodatie ligt op 500 meter afstand van het gezellige centrum voorzien van terrassen en winkels. Het Beach Hotel is voorzien van een eigen restaurant en gratis wifi.

Boekt u uw verblijf bij Beach Hotel, dan zit het ontbijt hier standaard bij inbegrepen. Het hotel biedt fietsverhuur aan en u kunt er strandcabines huren. Zo kunt u heerlijk genieten van een dag aan het strand of de omgeving verkennen op de fiets. Verder is het ook mogelijk om te genieten van een wellness-behandeling door een van de gediplomeerde medewerkers. Alle kamers voorzien van een eigen terras of (Frans) balkon, een ruime badkamer en een ruime boxspring van A-kwaliteit. Beach Hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid op het hotelterrein, waar wij u een parkeerplaats aanbieden op basis van beschikbaarheid.

Onze medewerkers en wij doen er alles aan uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Terwijl u geniet van uw verblijf, treffen wij de voorbereidingen voor ontbijt, lunch, borrel en diner in Brasserie de Walvis. We zorgen ervoor dat ons hotel en uw kamer tip-top in orde zijn. Wij wensen u alvast een prettig verblijf.

LOCATIE OP PLATTEGROND

NIEUWE ZOEKOPDRACHT