Kustlicht Zeeland Vakanties

ADRES & CONTACT


Adres

Branding 11, 4374 LD Zoutelande

GPS

51.5060699, 3.4751799

Telefoon


OPENINGSTIJDEN

Bungalows in een groene omgeving met veel privacy

Midden in de rust en ruimte van het polderland, op slechts 200 meter van hetstrand, is Bungalowpark Het Kustlicht gelegen. Een uniek park met een groot aantal vakantiebungalows.

Negen verschillende typen vakantiebungalows bieden stuk voor stuk ruimte, comfort en privacy. De bungalows zijn compleet ingericht. U vindt hier het comfort van thuis. Een volledig ingerichte keuken, ruime leefruimte, sfeervolle meubilering, vaak een open haard, een terras of gazon waar u vrij zit en nog veel meer wat een vakantie aangenaam maakt.

Het enige wat u zelf mee hoeft te brengen, is het linnengoed (handdoeken, lakens, slopen e.d.). Bolderwagens zijn te huur. In het park vindt u een restaurant, café en snack-corner, waar u tegen vriendelijke prijzen een maaltijd kunt gebruiken en tot in de late uurtjes gezelligheid aantreft. Bungalowpark Het Kustlicht ligt vlakbij het dorp Zoutelande.

Zoutelande is een sfeervolle badplaats, waar u veel gezelligheid aantreft. Er zijn cafés met terrassen, leuke eethuisjes en restaurants. In de karakteristieke smalle straatjes zijn aantrekkelijke winkels te ontdekken.

De omgeving is prachtig. U vindt hier weelderige duinen, uitgestrekte polders en veel prachtige bosrijke plekjes. Het strand ligt op het zuiden en is schoon en breed.

U heeft alles binnen handbereik en tevens zijn er vele mogelijkheden voor allerlei uitstapjes.

https://www.kustlicht.nl/

LOCATIE OP PLATTEGROND

NIEUWE ZOEKOPDRACHT