Plein 40 Lodges

ADRES & CONTACT


Adres

Willibrordusplein 40, 4374 AX Zoutelande

GPS

51.501376496867, 3.4814858436584

Telefoon


OPENINGSTIJDEN

Voor het huren van een vakantie-accommodatie in Zoutelande bent u hier op de juiste plek. Wij bieden u luxe lodges en appartementen op steenworp afstand van het strand, midden in het centrum van Zoutelande.

Lodges in centrum Zoutelande

Sinds juli 2019 bieden wij u splinternieuwe lodges, waar luxe en comfort voorop staat. 20 Lodges, geschikt voor 2 tot 6 personen, zijn verdeeld over 4 gebouwen met in het midden een fijne binnentuin waar u kunt relaxen en de kleintjes kunnen spelen.

De lodges zijn met veel liefde en oog voor detail ingericht en hebben allemaal een eigen stijl en karakter. Iedere lodge heeft een woonkamer, een compleet ingerichte keuken, 1 of 2 slaapkamers en een ruime badkamer met regendouche. De meeste lodges hebben in de slaapkamer een vrijstaand bad met een unieke fotowand. Zo kunt u heerlijk ontspannen tijdens uw verblijf. Iedere lodge heeft een grote veranda met tuinset en loungestoelen, die uitkijkt op de binnentuin.

Verder is er een receptie, een restaurant, wellness met sauna, een fitnessruimte, een klimparcours (kinderen 6 tot 12 jaar), privéparkeerplaatsen, een fietsenstalling, een was-en droogruimte en diverse andere services.

Appartementen in centrum Zoutelande

Grenzend aan de lodges ligt appartementenhuis De Ark. Hierin bevinden zich 4 comfortabele 2-persoonsappartementen. Aan de achterzijde hebben de appartementen een grote veranda met tuinset en loungestoelen en uitzicht op de binnentuin van Plein 40 Lodges. De gasten van de Ark kunnen ook gebruik maken van alle diensten en faciliteiten van Plein 40 Lodges.

Bij Plein 40 lodges komt u om te genieten, om lekker bij te komen en tijd voor elkaar te nemen. Mooie strandwandelingen maken en genieten van die heerlijke zeelucht. Zon – Zee – Strand… meer heeft een mens eigenlijk niet nodig.

Welk verblijf u ook kiest bij ons, u bent verzekerd van een hartelijk ontvangst, een sfeervol vakantieverblijf en een heerlijk geluksgevoel.

LOCATIE OP PLATTEGROND

NIEUWE ZOEKOPDRACHT